Wat is dieselgevraagd.nl?

 

Dieselgevraagd.nl is een volledig transparant handels- en netwerkplatform voor de automotive sector waarop men voertuigen op verschillende manieren kan verhandelen en eenvoudig nieuwe contacten kan leggen. 

 

Dieselgevraagd.nl hanteert geen commissies, fee's of bijkomende kosten voor o.a. data. Je betaald een vast laag bedrag per maand ongeacht de hoeveelheid voertuigen die je koopt en/of verkoopt. Het tarief van € 199,- exclusief BTW per maand is voor iedereen gelijk, of je nu een merkdealer, vrije garage of groothandelaar bent, wij maken geen onderscheid. 

 

Dankzij onze verkoop/taxatie terminal kunt u eenvoudig voertuigen laten taxeren, kopen en verkopen. Dankzij de razendsnelle API koppeling met het RDW is het invoeren van voertuigen eenvoudig en snel gedaan. Ook bestaat er de mogelijkheid om via de *gevraagd pagina uw specifieke wensen kenbaar te maken zoals: Merk, type, brandstof, km stand, export, etc. 

 

Dankzij de netwerkpagina leg je eenvoudig contact met andere bedrijven en vergroot je je eigen bereik. Je ziet direct wie de contactpersonen zijn en in welke merken zij geïntresseerd zijn. Ieder bedrijf heeft zijn eigen account waarop een omschrijving van het bedrijf staat, de contactgegevens staan en de voorkeuren zichtbaar zijn. 

Koppelingen met occasion beheer systemen zijn een vanzelfsprekendheid. 

Graag informeren wij je persoonlijk naar de vele mogelijkheden van tradebid.nl, neem contact op met een van onze werknemers en maak een afspraak!

*Gevraagd pagina beschikbaar vanaf 1 december 2020.

 

 

Registreren

Heeft u nog geen account bij Tradebid.nl? Registreer dan nu een account voor uw bedrijf (en werknemers) zodat u gebruik kunt maken van de mogelijkheden van Tradebid.


Registreren bij Tradebid